Index – Belföld – Lázár János: Műszakilag elkészült a tram-train

általa megosztva admin
Kategória:Műszakilag lényegében elkészült a Hódmezővásárhely-Szeged tram-train-beruházás ? nyilatkozta a Délmagyarországnak a fejlesztésért felelős kormánybiztos, Lázár János.

A napilap keddi számában megjelent cikkben a térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus kifejtette, 

év végéig nyolc szerelvény érkezik, amelyekkel elindulhat a menetrend szerinti közlekedés.

Lázár János szerint nincs olyan vásárhelyi család, amelyet ne érintene a vasútvillamos-fejlesztés, és kedvező hatással lesz sok szegedi család életére is ? írja az MTI.

A tram-train megfizethető, gyors és kötöttségektől mentes alternatívája az autós közlekedésnek

? mondta Lázár János. A kormánybiztos hangsúlyozta, a traim-train Magyarország leginnovatívabb közlekedésfejlesztési beruházása, amelynek eredményeire építve az ország más térségeiben is elképzelhető hasonló fejlesztés.

A siker legfontosabb mércéje azonban, hogy elégedettek legyenek vele azok, akiknek épül. Ezért a menetrenddel, a jegyárakkal és a digitális szolgáltatásokkal kapcsolatos konzultáció indult. Arra is kíváncsiak, milyen bérletkonstrukciókat alakítsanak ki, és mi a fiatalok véleménye az éjszakai menetrendről ? tették hozzá. 

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).