A BMW-re már 2,5 millió forinttól lehet licitálni.

Egy BMW és egy Renault Formula-versenyautóra is lehet licitálni az adóhivatal árverésén ? derült ki Varga Mihály pénzügyminiszter Facebook-posztjából.

Varga azt is elárulta, hogy március 26-29 között fog kalapács alá kerülni a két autó.




A festés alapján mindkét autó a Mogul Racing Team színeiben versenyzett korábban, a francia versenyautó a Formula Renault 2.0 kategóriában. Utóbbi 2002-es évjáratú, és a NAV oldala szerint üzemképes. A licit 6,25 millió forintról indul, a becsült értéke pedig 12,5 millió forint.

A BMW 2005-ös gyártmányú, de olcsóbb, mint a Renault: a licit 2,5 millió forintról indul, a becsült értékét viszont 5 millió forintra teszi az adóhatóság oldalán megtalálható hirdetmény.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


Sztojcsev Iván
Gazdaság

Hogyan lehet úgy megszervezni az árverést, hogy az eladó a legjobban járjon? Ennek a kérdésnek a vizsgálatáért kapta meg az idei közgazdasági Nobel-díjat két amerikai kutató, Paul Milgrom és Robert Wilson.



MTI / hvg.hu
Kult

A Virág Judit Galéria szerint évek óta nem fizettek ilyen sokat Munkácsy-képért.