Itt a megoldás arra az esetre, ha esetleg túl visszafogottnak találnánk a G-Klasse megjelenését.

A nemrégiben mintegy 40 év után először teljesen megújult Mercedes G-osztály legsportosabb változata az általunk is alaposan kipróbált 585 lóerős AMG G63, azonban akadhatnak olyanok, akik még ezzel a csúcsmodellel sem teljesen elégedettek.

Számukra készült a Lumma Design legújabb tuningcsomagja, a CLR G770 R:




A 12 700 eurós (4,5 millió forint) alapárú szettnek köszönhetően a G-osztály minden korábbinál morcosabb külsőt kaphat.




A jelentősen kiszélesített karosszéria mellett a 24 colos könnyűfém-felnik, a 295-355 milliméteres széles sportgumik, illetve az oldalanként 3-3 kipufogó végződés mellett sem mehetünk el szó nélkül. Utóbbi a G63 kiváltsága, a szerényebb teljesítményű dízel G-osztályokon oldalanként 2-2 kipufogóvég található.




A Lumma Design kérésre a motorhoz is hozzányúl: a kilencfokozatú automataváltós G63 4 literes biturbó V8-as erőforrása a tuningot követően 650 lóerős teljesítményt, illetve 950 Nm-es nyomatékot ad le.




 




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!