Index – Belföld – Vágányokra hajtott egy autó, karambolozott a villamos a Margit körúton

általa megosztva admin
Kategória:


A balesetet az okozta, hogy egy személyautó a vágányokra hajtott, közvetlenül a Széna tér felől érkező 17-es villamos elé. A hosszú szerelvény nem tudott olyan gyorsan lefékezni, hogy elkerülje az ütközést, így a járművet visszatolta a kocsisorba, ahol egy másik autó is megrongálódott. 

A karambol elképesztő fennakadást okozott a reggeli csúcsforgalomban, háromnegyed órát kellett várni, mire a villamospótló buszok helyettesíteni tudták nemcsak a kieső 17-est, hanem a jóval nagy forgalmú 4-es és 6-os villamosokat is. A közlekedés csak 10 óra előtt állt helyre, addig minden bizonnyal rengeteg munkába menőnek okozott idegességet és késést a kavalkád. 

villamos

A BalesetInfótól kapott első képek láttán már azt hittük, a tegnap forgalomba helyezett CAF-villamosok egyikét érte a baleset, mivel a karambolban részes jármű pályaszáma kísértetiesen hasonlított az egyik újéra, de nem: a 2216-os ütközött, nem a 2116-os. Az, hogy az újabb villamosnak alacsonyabb a száma, amiatt van, hogy a különböző hosszúságú spanyol szerelvényeket másként számozzák. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.