Lezárták a Margitszigetet, változott több járat közlekedése

általa megosztva admin
Kategória:


Lezárták a Margitszigetet, változott több járat közlekedése

A tömeges fertőződés megelőzése érdekében Karácsony Gergely főpolgármester elrendelte néhány fővárosi frekventált közterület lezárását. A döntés a Margitszigetet is érint, ezért az ünnepi hosszú hétvégén módosul a 26-os, a 34-es, a 106-os autóbuszok, valamint a 4-es, és a 6-os villamosok közlekedése.

A koronavírus-járvány miatt a budapestiek védelme érdekében 2020. április 10-én, péntektől, április 13-a hétfőig, minden nap 8:00 és 22:00 között lezárják a Margitszigetet, az Óbudai-szigetet és a Római-partot. Ezeken a napokon a Margitszigetet is érintő járatok közlekedése 8:00 és 22:00 között az alábbiak szerint módosul:

  • a 4-es és a 6-os villamos nem áll meg a Margitsziget / Margit híd megállóban, ott csak megállás nélkül, lassítva áthalad;
  • a 26-os autóbusz nem jár (a járat az első indulásától csak reggel 8:00-ig közlekedik);
  • a 34-es és a 106-os autóbusz nem áll meg a Margitsziget / Árpád híd megállóban.

A fővárosban utazókat arra kérjük, hogy ne megszokásból közlekedjenek. Utazásukat előzetesen, vagy akár menetközben tervezzék meg a BKK FUTÁR alkalmazással, amely továbbra is valós idejű járatinformációk alapján ajánlja fel az optimális útvonalat úti célunk eléréséhez. A weben a futar.bkk.hu címen, emellett iOS és androidos mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR-ban beállíthatjuk, hogy a leggyorsabb, a legkevesebb átszállást, vagy a legkevesebb sétát igénylő utazási módot ajánlja fel, továbbá MOL Bubival és kerékpározással kombinált utazásokat is képes tervezni.





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.