Menetrendi és megállóhelyi változások a H8-as HÉV-vonalon az április 4-5-i hétvégén és április 8-9-én

általa megosztva admin
Kategória:


Menetrendi és megállóhelyi változások a H8-as HÉV-vonalon az április 4-5-i hétvégén és április 8-9-én

Ideiglenes menetrend szerint közlekedik a H8-as HÉV április 4-én reggel 8 órától 5-én az utolsó vonatindulásig, valamint 8-án reggel 8:30-tól 9-én az utolsó vonatindulásig, mert a MÁV-HÉV karbantartási munkákat végez a vonalon. Ebben az időszakban Cinkota és Kerepes között egyes megállóhelyeken az ellenkező irányú peronnál lehet felszállni a HÉV-re.

Április 4-én, szombaton reggel 8 órától 5-én, vasárnap az utolsó vonatindulásig Kerepes, Zsófialiget, Kistarcsa kórház és Ilonatelep állomáson az Örs vezér tere és Gödöllő felé tartó HÉV-ekre a Gödöllő irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni.

Április 8-án, szerdán reggel 8:30-tól 9-én, csütörtökön az utolsó vonatindulásig Kerepes, Zsófialiget, Kistarcsa, Kistarcsa kórház és Ilonatelep állomáson az Örs vezér tere és Gödöllő felé tartó HÉV-ekre a Gödöllő irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni.

A H8-as HÉV ideiglenes menetrendje ? amely mindössze a kora reggeli és a késő esti indulások esetében jelent néhány perces eltérést ? már elérhető a BKK honlapján: https://bkk.hu/menetrendek/#H8.

Budapesti Közlekedési Központ





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.