Index – Gazdaság – Határozatlan időre leállítja az összes járatát az EasyJet

általa megosztva admin
Kategória:



Közleményt adott ki az angol fapados légitársaság, az EasyJet arról, hogy két hónapra biztosan leállítja a teljes forgalmát. A cég azt írja, egyáltalán nem biztos, hogy két hónap után újraindul a működés. A cég az elmúlt napokban is csak a külföldön rekedt britek hazaszállításában segédkezett a londoni kormánynak, piaci járatai már nem voltak.

?Ebben a szakaszban nem látszik, hogy mikor tudjuk újraindítani a járatokat. Folyamatosan reagálunk a helyzetre, figyeljük a szabályozást és a keresletet, és értesíteni fogjuk a piacot, amikor tisztábban látjuk a jövőt? ? idézi a cég közleményét a Sky News.

A dolgozókat egyelőre két hónap szabadságra küldik, ebben az időszakban a bérük 80 százalékát a brit kormány fogja állni, az ottani válságkezelő csomag feltételeinek köszönhetően.

A BBC azt írja, hogy a légitársaságok túlélik a válságot, ami azért problémás, mert Nagy-Britanniában néhány kisebb skót szigetet csak a légi közlekedés köt össze az ország többi részével. Épp ezért felmerült, hogy a szektort valamilyen formában állami segítséggel mentsék ki a válsághelyzetből.

Az EasyJet központja  a london Gatwick reptéren van, összesen 331 repülőgép van a cég flottájában.

Durva influenza vagy veszélyes világjárvány?



Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik,

És vannak, akik az Indexet olvassák!




Támogasd te is a független újságírást,

hogy ebben a nehéz helyzetben is tovább dolgozhassunk!
Kattints ide!





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.