Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer

általa megosztva admin
Kategória:


Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer

Új gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer, ezzel együtt már 157 helyszínen lehet az almazöld bringákat felvenni vagy letenni. A II. kerületi Kis Rókus utcában a gyűjtőállomást 2020. március 11-étől, szerdától vehetik igénybe a fővárosban közlekedők. 

?Tavasszal új lendületet kap a MOL Bubi, mely fontos láncszeme a városi mobilitásnak, így nagyobb hangsúlyt szánunk neki a főváros közösségi közlekedésében? ? jelentette be a BKK Zrt. vezérigazgatója. Dr. Varga Ivett hozzátette: ?Számos újítással készülünk, amelyről hamarosan a nagyközönséget is tájékoztatjuk.?

A Millenáris Széllkapu beruházás részeként megvalósult MOL Bubi gyűjtőállomás esetében a dokkolókat és a terminált a beruházó vállalat finanszírozta, a gyűjtőállomás terveztetése, engedélyeztetése és rendszerbe illesztése, valamint a teljes körű üzemeltetése a BKK feladata.

A II. kerületi Kis Rókus utcában található, Millenáris Park melletti fejlesztés fontos kiegészítő közlekedési módot biztosít a környéken dolgozóknak és az ott élőknek. Az új gyűjtőállomás is hozzájárul a főváros környezetterhelésének csökkentéséhez és a zöld megoldások alkalmazásához.

Ezzel a fejlesztéssel már összesen 157 gyűjtőállomást és 2071 kerékpárt használhatnak a környezettudatos közlekedési módot választók.

A MOL Bubi kiterjedt hálózatáról, a regisztrációról, és a jegy-, bérletvásárlásról a MOL Bubi honlapján lehet tájékozódni.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).