Négy márciusi estén pótlóbusz jár a 14-es villamos helyett a Gyöngyösi utca és Káposztásmegyer között

általa megosztva admin
Kategória:


Négy márciusi estén pótlóbusz jár a 14-es villamos helyett a Gyöngyösi utca és Káposztásmegyer között

2020. március 2-án (hétfőn), 6-án (pénteken), 11-én (szerdán) és 16-án (hétfőn) a 22:53 órai Lehel téri indulástól a 14-es villamos rövidített útvonalon, a Lehel tér és Angyalföld vasútállomás között közlekedik, Káposztásmegyer felé a Gyöngyösi utcától induló pótlóbusszal utazhatnak tovább, mert egy fuvarozócég túlméretes szállítmányának áthaladását szükséges biztosítani.

Az utolsó Káposztásmegyerig közlekedő 14-es villamos 22:43 órakor indul a Lehel tér végállomástól, azt követően a villamosról a Gyöngyösi utcánál pótlóbuszra szállva lehet tovább utazni Káposztásmegyer felé. Káposztásmegyer, Megyeri úttól 23:19-kor indul utoljára villamos, azt követően pótlóbusszal utazhatnak Káposztásmegyer, Mogyoródi-pataktól a Tél utcáig.  A pótlóbuszra a villamosmegállók közvetlen közelében található buszmegállókban tudnak felszállni.

Budapest, 2020. február 29.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).