Lezárják a XV. kerületi Közvágóhíd utcát főgyűjtőcsatorna építése miatt

általa megosztva admin
Kategória:


Lezárják a XV. kerületi Közvágóhíd utcát főgyűjtőcsatorna építése miatt

Módosul a 124-es, a 125-ös, a 170-es, a 270-es és a 950-es autóbuszok közlekedése, mert 2020. február 20-ától, csütörtöktől hosszabb időre szakaszosan lezárják a XV. kerületi Közvágóhíd utcát a Károlyi Sándor út és az Esthajnal utca között főgyűjtőcsatorna építése miatt.

A lezárás idején az autóbuszok terelve közlekednek az alábbiak szerint:

  • a 124-es autóbusz nem érinti a Közvágóhíd utca, a Közvágóhíd tér és az Esthajnal utca megállóhelyet, ideiglenesen a Bogáncs utcában a Szlacsányi Ferenc utca kereszteződésénél áll meg
  • a 125-ös, a 170-es és a 270-es autóbuszok nem érintik a Közvágóhíd tér és a Kovácsi Kálmán tér megállót, ideiglenesen a Bogáncs utcában a Szlacsányi Ferenc utca kereszteződésénél, valamint az Esthajnal utcában a Közvágóhíd utca kereszteződésénél a 124-es autóbuszok megállóhelyén állnak meg
  • a 950-es autóbusz Rákospalota, Kossuth utca és a Mélyfúró utca között körjáratként közlekedik a Csobogós utca-Közvágóhíd utca-Esthajnal utca-Szántóföld utca-Károlyi Sándor út-Pozsony utca-Fő út útvonalon és az érintett megállóhelyeken megállnak.





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.