Ideiglenes menetrend és megállóhelyi változás a H6-os HÉV vonalán február 10-13-ig

általa megosztva admin
Kategória:


Ideiglenes menetrend és megállóhelyi változás a H6-os HÉV vonalán február 10-13-ig

Ideiglenes menetrend szerint közlekedik a H6-os HÉV február 10-től, hétfőtől 13-ig, csütörtökig mind a négy nap 9 és 13 óra között karbantartási munkák miatt. Ugyanebben az időszakban Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a megszokottól eltérően az ellenkező irányú peronról lehet felszállni egyes HÉV-szerelvényekre.

Február 10-én, hétfőn és 11-én, kedden 9 és 13 óra között Dunaharaszti felső, a Millenniumtelep, a Szent István utca és Soroksár, Hősök tere megállóhelyen mind a Közvágóhíd, mind a Rákceve felé tartó vonatokra a Ráckeve irányú peronról lehet felszállni.

Február 12-én, szerdán és 13-án, csütörtökön 9 és 13 óra között a Szent István utca, a Millenniumtelep, Dunaharaszti felső és Dunaharaszti külső megállóhelyen mind a Közvágóhíd, mind a Ráckeve felé tartó vonatokra a Közvágóhíd irányú peronról lehet felszállni.

Budapest, 2020. február 7.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).