Forgalomkorlátozás Békásmegyeren a Hollós Korvin Lajos utcában december 6-án, módosul több buszjárat útvonala is

általa megosztva admin
Kategória:


Forgalomkorlátozás Békásmegyeren a Hollós Korvin Lajos utcában december 6-án, módosul több buszjárat útvonala is

Aszfaltozás miatt kell kisebb forgalomkorlátozásokra számítani 2019. december 6-án, pénteken a III. kerületben, a Hollós Korvin Lajos utca és a Szentendrei út csomópontjánál, ahol időszakosan jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. A kereszteződésen a buszok nem tudnak áthaladni, ezért 8:30-tól a 143-as és a 186-os busz helyett a módosított útvonalú 243-as busz jár, a 160-as busz pedig módosított útvonalon közlekedik.

A 160-as busz mindkét irányban a Dózsa György utca?Ezüsthegy utca?Táncsics Mihály utca érintésével közlekedik,

  • Békásmegyer felé nem érinti a Nád utca, a Pünkösdfürdő utca megállót. A buszokra módosított útvonalukon a Nád utcában a Hollós Korvin Lajos utca kereszteződése előtt, majd a 186-os busz Zemplén Győző utca, Hősök tere, Templom utca és Gulácsy Lajos utca megállójában lehet felszállni.
  • az Óbudai rendelőintézet felé nem érinti a Pünkösdfürdő utca és a Nád utca megállót. A buszokra módosított útvonalukon a 143-as járat Gulácsy Lajos utca, Templom utca, Hősök tere és Zemplén Győző utca megállójában lehet felszállni.

A 143-as és a 186-os busz helyett 8:30-tól a módosított útvonalú 243-as busz jár.

Utazását előre megtervezheti a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat ajánlja fel úti célja eléréséhez.

Budapest, 2019. december 5.

Budapesti Közlekedési Központ





Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.