Sem a BKK, sem a BKV NEM helyezett ki gyűlöletkeltő tartalmú utastájékoztató plakátot, vizsgálják az esetet

általa megosztva admin
Kategória:


Sem a BKK, sem a BKV NEM helyezett ki gyűlöletkeltő tartalmú utastájékoztató plakátot, vizsgálják az esetet

A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV Zrt. is mélységesen elítéli azt a gyűlöletkeltő tartalmú plakátot, amelyről az elmúlt napokban kezdett el terjedni egy fotó a közösségi médiában. A fotón úgy tűnik, mintha a plakát hivatalos utastájékoztatási hirdetmény lenne, azonban sem a BKK, sem a BKV nem készített és nem helyezett ki ilyen információs anyagot. Mindkét társaság vizsgálatot indított, hogyan készülhetett el az ominózus, közösségi médiában terjedő fénykép.

A BKV Zrt. már december 1-jén, vasárnap ? amikor a fénykép elkezdett az interneten terjedni ? azonnal átvizsgáltatta az összes Combino villamost, és nem találtak egyik járművön sem ilyen tartalmú plakátot. Arra a kérdésre, hogyan készülhetett ilyen fénykép, a BKK-nál és a BKV-nál zajló vizsgálat adhat választ.

Budapest, 2019. december 2.

Budapesti Közlekedési Központ

BKV Zrt.

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).