Megállóhelyi változás a H5-ös HÉV vonalán december 3-én, 4-én és 5-én este

általa megosztva admin
Kategória:


Megállóhelyi változás a H5-ös HÉV vonalán december 3-én, 4-én és 5-én este

A Szépvölgyi út és a Szentlélek tér közötti megállóhelyeken a megszokottól eltérően az ellenkező irányú peronnál kell felszállni a H5-ös HÉV-re december 3-án kedden, 4-én szerdán és 5-én csütörtökön, mindhárom nap 22:10 után. A megállóhelyi változásra a MÁV-HÉV karbantartási munkái miatt van szükség.

December 3-án, kedden 22:10 után a Szentlélek tér, a Tímár utca és a Szépvölgyi út megállóban mind a Szentendre, mind a Batthyány tér felé tartó HÉV-szerelvényekre a Szentendre irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni.

December 4-én, szerdán és 5-én, csütörtökön 22:10 után a Szépvölgyi út, a Tímár utca és a Szentlélek tér megállóban mind a Szentendre, mind a Batthyány tér felé tartó HÉV-szerelvényekre a Batthyány tér irányú megállóhelyi peronnál lehet felszállni.

Budapest, 2019. november 28.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).