Pótlóbusz jár a H8-as HÉV helyett Mogyoród és Gödöllő között a november 16-17-i hétvégén

általa megosztva admin
Kategória:


Pótlóbusz jár a H8-as HÉV helyett Mogyoród és Gödöllő között a november 16-17-i hétvégén

A H8-as HÉV rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között jár a 2019. november 16-17-i hétvége mindkét napján 8 és 18 óra között, mert a vonalon pályakarbantartást végeznek. Mogyoród és Gödöllő között pótlóbusszal lehet utazni: a H8 jelzésű autóbusz Mogyoród és Gödöllő között ? Szentjakab kivételével ? minden HÉV megállóhelyhez tartozó buszmegállóhelyet érint, Szentjakab pedig a H8SZ jelzésű, igényvezérelt pótlóbusszal közelíthető meg Mogyoródról.

Rövidített útvonalon, az Örs vezér tere és Mogyoród között jár a H8-as HÉV november 16-án, szombaton és 17-én, vasárnap mindkét nap 8 és 18 óra között, mert a vonalon pályafelújítás lesz. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni, az alábbiak szerint:

  • H8-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik Gödöllő és Mogyoród között. Ez a pótlóbusz Szentjakab kivételével minden HÉV-megállóhely közelében megáll a 992-es éjszakai buszjárat útvonalát követve; Gödöllő, Erzsébet parknál a Táncsis Mihály úton, a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél lehet felszállni rá.
  • Szentjakab megállóhely a H8SZ jelzésű pótlóbusszal érhető el, amely Mogyoród és Szentjakab között, igényvezért, Telebusz-rendszerben közlekedik, azaz csak akkor indul el, ha erre az utasok részéről igény jelentkezik. Az utazási szándékot a +36 30 611-8694-es telefonszámon lehet jelezni, legkésőbb az indulási időpont előtt 30 perccel.

A pótlóbuszon az érvényes HÉV-díjszabás szerinti jegyek és bérletek használhatók.

Budapest, 2019. november 14.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).