Megújult a Pasaréti út ? november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás

általa megosztva admin
Kategória:


Megújult a Pasaréti út ? november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás

Befejeződött a II. kerületi Pasaréti út felújítása. 2019. november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás, november 9-től, szombattól az autósok, november 11-től, hétfőtől pedig a közösségi közlekedési járatok is mindkét irányban újra használhatják a felújított útszakaszt. Megújult a közút burkolata és a járdák, új jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki a Nagyajtai és a Hidász utcánál, a lámpa nélküli zebráknál középszigeteket építettek, rendezték a parkolási helyzetet, helyreállították a közvilágítást, frissítették a zöldfelületeket.

2019. november 9-től a Szilágyi Erzsébet fasor és a Pasaréti tér között megszűnnek a forgalmi korlátozások, visszaáll az eredeti forgalmi rend, az autósok újra mindkét irányban használhatják a Pasaréti utat. Az érintett közösségi közlekedési járatok 2019. november 11-én üzemkezdettől ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

A műszaki átadás-átvételi eljárás alatt hibajavítási munkák még előfordulhatnak, de ezek a forgalmat nagymértékben nem befolyásolják majd.

Mintegy két kilométeres szakaszon újult meg a Pasaréti út és környezete: cserélték az útburkolatot, ahol szükséges volt, ott a teljes útszerkezetet kicserélték. A buszmegálló öblök bazaltbeton burkolatot, az útpályán lévő megállók aszfaltburkolatot kaptak, felújították a járdákat és a kapubehajtókat is. Az új jelzőlámpák beépített érzékelőkkel segítik az autóközlekedés folyamatosságát. A közvilágítást is felújították, a kijelölt gyalogátkelőhelyek környéke kiegészítő megvilágítást kapott.

Budapesti Közlekedési Központ

 

Source link

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.