Index – Belföld – Karácsony Gergely nagyszabású ellenőrzésekről posztolt, Vitézy Dávid rögtön reagált

általa megosztva admin
Kategória:


Karácsony Gergely főpolgármester Facebook-posztban hívta fel a figyelmet arra, hogy összehangolt fővárosi járatellenőrzési akció keretében a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI), a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kiemelten ellenőrizte a 4-es és a 6-os villamos teljes vonalát, annak megállóit és környezetét.

A cél egyértelmű: az utasok biztonságban érezzék magukat, és javuljon a közösségi közlekedés általános minősége – írja.

A bejegyzés alatt megjelenik Vitézy Dávid volt főpolgármester-jelölt, közlekedési szakember hozzászólása is, melyben örömét fejezi ki, hogy a főpolgármester is felismerte a probléma létezését és súlyát. Javasolta továbbá, hogy az eseti – Facebook-posztot érdemlő – razziák helyett az önkormányzat berkein belül hozzanak létre hatósági személyekből álló BKK-rendészetet, mely gyorsan segítségére tud sietni az utasoknak és járművezetőknek, ott és akkor, amikor kell.

Főpolgármester úr, örülök, hogy kezded felismerni a probléma létezését és súlyát  a kampányban még tagadtad és elküldtél a fenébe. Azonban azt javaslom továbbra is, hogy eseti, külön Facebook-posztot érdemlő razziák helyett az önkormányzati rendészeten belül hozzuk létre az év minden napján 24 órában működő, és nem korlátozott jogkörű, magán biztonsági őrökből, hanem hatósági személyekből álló BKK-rendészetet, mely gyorsan segítségére tud sietni az utasoknak és járművezetőknek, amikor és ahol kell. Az első érdemi Közgyűlésre hozom a javaslatot, bízom benne, hogy támogatni fogod, az általad vezetett DK-MSZP lista képviselőivel közösen

– fogalmazott Vitézy Dávid.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).