Index – Belföld – Ezer tonna papírhulladék ég Szolnokon

általa megosztva admin
Kategória:


Ezerötszáz bálát, ezer tonnányi papírhulladékot érint még a tűz Szolnokon, ahol csütörtök délután gyulladt ki nagy mennyiségben felhalmozott, szabadban tárolt papírszemét a Kőrösi út közelében, tudatta péntek hajnalban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Közleményükben kiemelték, hogy a területen egy papírbálázó is kigyulladt. A szolnokiak mellett Ceglédről, Kunszentmártonból, Mezőtúrról, Jászberényből és a fővárosból érkező hivatásos egységek csütörtök estére öt vízsugárral akadályozták meg a bebálázott papírhulladék tüzének terjedését.

A környező épületekből tizenöt gázpalackot vittek ki, a beavatkozás idejére szünetelt a vasúti közlekedés a közeli pályán, majd idővel csökkentett sebességgel haladhattak a szerelvények. A tűzoltók munkáját munkagép is segítette, amellyel szétválasztották az égő és nem égő hulladékot – olvasható az MTI-n az OKF közleménye alapján.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).