Változik a 4-es és a 6-os villamosok közlekedése a szeptember 23-i hétvégén

általa megosztva admin
Kategória:


Budapest, 2023. szeptember 22. – Karbantartás miatt változik a 4-es és a 6-os villamos közlekedése a szeptember 23-i hétvégén. Szombaton hajnalban a 4-es és a 6-os villamosok rövidített útvonalon, csak a dél-budai végállomások és az Oktogon között járnak. A Széll Kálmán tér és az Oktogon között a 4-6-os villamospótló autóbusszal lehet utazni. Szombaton hajnali 5 órától vasárnap éjfélig a 4-es és a 6-os villamosok csak a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér között közlekednek, a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között pótlóbusszal utazhatnak. Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között.

Szeptember 23-án, szombaton 2 és 5 óra között

a 4-es és a 6-os villamos rövidített útvonalon közlekedik Újbuda-központ, illetve Móricz Zsigmond körtér és az Oktogon között;

• 4-6-os jelzéssel pótlóbusz indul a Széll Kálmán tér és az Oktogon között.

 

Szeptember 23-án, szombaton 5 óra és 24-én, vasárnap 24 óra között

a 4-es és a 6-os villamos rövidített útvonalon közlekedik Újbuda-központ, illetve Móricz Zsigmond körtér és a Jászai Mari tér között;

4-6-os jelzéssel pótlóbusz indul a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között;

a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbuszok a Nyugati pályaudvar felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg;

alternatív eljutási lehetőség:

a Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazóknak a belváros elérésére az M2-es metró;

Óbuda irányából a 19-es és a 41-es villamosok az M2-es metróra való átszállással.

 

Szeptember 24-ről 25-re, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka 0 és 4 óra között

• a 6-os villamos helyett a vonal teljes hosszán 6-os jelzéssel pótlóbuszok közlekednek.

 

A 931-es autóbusz a péntekről szombatra, szombatról vasárnapra, valamint vasárnapról hétfőre virradó éjszaka is Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

A vágányzár ideje alatt közlekedő pótlóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg. A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

 

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely többek között valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat az úti cél eléréséhez, de akár jegyét, bérletét is megvásárolhatja az applikáció segítségével.



Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).