Index – Belföld – Löszfalomlás miatt leállt a vonatközlekedés Ausztria felé

általa megosztva admin
Kategória:


A Mávinform tájékoztatása alapján Magyarország és Ausztria (Hegyeshalom és Bécs) között a nemzetközi távolsági és regionális vasúti közlekedésben vonatkimaradásokra, pótlóbuszos átszállásra, kerülő útvonalon közlekedő vonatokra kell számítani,

az eljutási idő akár több órával is megnőhet kedd estétől.

Érdemes tájékozódni az osztrák vasút (ÖBB) honlapján.

A viharos időjárás okozta akadály, löszfalomlás miatt az osztrák vasút kedd esti közleménye szerint legalább szerda reggelig pótlóbuszokat állít forgalomba a két érintett szakaszon. Hegyeshalom és Pándorfalu között ingajáratban motorvonat közlekedik. Kedd este a Magyarországról Ausztria felé induló vonatok többsége csak Hegyeshalomig közlekedik, és vonatkimaradásokra is számítani kell.

Frissítés: Magyarország és Ausztria (Hegyeshalom és Bécs) között a nemzetközi távolsági és regionális vasúti közlekedés immár zavartalan, nem kell pótlóbuszra átszállni, a vonatok menetrend szerint közlekedhetnek – közölte a Mávinform.

Mint megírtuk, hatalmas mennyiségű csapadék zúdult le kedden Magyarország több pontján. A heves esőzés következtében villámárvizek alakultak ki, amelyek nemcsak a pincéket és alagsorokat árasztották el, hanem házak udvarait is, sőt, Óbudán még tornádó is kialakult. Az időjárás szerdán sem kímél minket.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.