Index – Belföld – Akciófilmbe illő módon döntötte ki a vasúti sorompót, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

általa megosztva admin
Kategória:


A rendőrség nem tudja, ki a felelős azért, hogy üzemképtelenné vált egy vasúti átjáró sorompója, ezért kéri a lakosság segítségét. Az elkövető felderítése miatt megosztotta az esetről készült videófelvételt is. 

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy 2023. április 15-én 10 óra 20 perckor a 82. számú főúton Nyúl felől Győr irányába közlekedett fehér színű gépjárműjével. Haladása során a jármű vezetője a 84. kilométerszelvényben, az AS29 jelű vasút-közút kereszteződésben kialakított vasúti átjáró A jelű csapórúdtartó és a mellette lévő A jelű fényjelző berendezéseknek ütközött.

A baleset következtében a csapórúd üzemképtelenné vált és a fényjelző berendezés megdőlt – közölte a rendőrség.

A rongálást elkövető ismeretlen személy cselekményével veszélyeztette a vasúti közlekedés biztonságát, illetve adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr, Szövetség utca 17. szám), vagy hívja a 06 (96) 520-092-es, illetve a 06 (96) 520-094-es telefonszám valamelyikét.

Amennyiben az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja felé a 06 (96) 417-329-es hívószámon, illetve a 06 (80) 555-111-es Telefontanú zöld számon, valamint a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.