Index – Belföld – Megjöttek a részletek, így változik a közlekedés rendje a munka ünnepén

általa megosztva admin
Kategória:


Mint írták, a MÁV-START járatai április 30-án az ünnepnapra, május 1-jén a vasárnapra, 2-án pedig már a munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek.

Hozzátették: várhatóan jelentősen megnő az utasforgalom, ezért a kihasználtabb reggeli és délutáni InterCity vonatokhoz a lehetőségekhez képest egy-két kocsival többet kapcsolnak a helyjegyek elővételi vásárlásától függően.

A Volánbusz járatai csütörtökön és pénteken munkanapra, 29-én szabadnapra, 30-án és május elsején munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint közlekednek.

Egyes településeken a helyi járatok az általános közlekedési rendtől eltérően közlekedhetnek. A további részletek, valamint az áruházakat érintő járatok közlekedésének változásai a Volánbusz honlapján érhetők el.

A MÁV-HÉV vonatai a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint járnak, a menetrendek elérhetők a bkk.hu/menetrendek weboldalon és a BudapestGO utazástervezőben.

A Mávinform kitért arra is, hogy a pápalátogatás miatt pénteken 12 órától az utasok a másnapi rendezvényekre szóló belépő felmutatásával utazhatnak díjmentesen Budapestre. Április 29-én és 30-án regisztráció és menetjegy nélkül utazhatnak az emberek Budapestre a rendezvényekre, illetve vissza a rendezvényekről haza, amit szóban jelezhetnek a jegyvizsgálónak.

A helybiztosítással közlekedő vonatokra a helyjegyet érdemes minél hamarabb megváltani – hívta fel a figyelmet a Mávinform.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.