Hódmezővásárhelynél, Fóton és Lőrinciben is baleset történt.

Több balesetről is beszámolt az Útinform vasárnap délután.

Hódmezővásárhely elkerülő szakaszán, a 47-es főúton két személyautó ütközött össze , ezért a 196-os km-nél, a Rárósi utca torkolatánál félpályás lezárás mellett halad a forgalom.

Pest megyében, az Újpest-Veresegyház-Galgamácsa összekötő úton Fót belterületén a 14-es km-nél egy személyautó az árokba hajtott, itt a forgalom irányonként váltakozva halad.

Heves megyében Lőrinci belterületén, a Nefelejcs utca és az Árpád utca kereszteződésénél két autó ütközött, ott is rendőrök irányítanak.

Erős a forgalom az M7-es autópályán Budapest irányába. Balatonvilágos térségében lassú az előrejutás, majd a Velencei-tó és Budapest között is telített sávokon lehet autózni. A pályával párhuzamos 7-es főúton Zamárdi és Siófok környékén is lassan halad a sor, Balatonvilágosnál kisebb torlódás tapasztalható az M7-esre való felhajtás előtt.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!