Itt a megoldás azoknak, akik középszerűnek, unalmasnak találják az olasz sportkocsi külsejét.

A Lamborghini 2011 elején, a Genfi Autószalonon leplezte le a 2001-ben debütált Murciélago utódját, az Aventadort, amelynek tizedik születésnapját tuningcsomaggal ünnepelték meg Dubajban.




A Huber Era nem más, mint a Huber tuningcég által fejlesztett, szuperkönnyű karbonból készült egyedi lökhárítókat kapott Aventador. Arról nincs hír, hogy a készítők esetleg a motorhoz is hozzányúltak volna.







A 4,78 méter hosszú és alig 1,13 méter magas Aventador alapmodellje 1 575 kilogrammot nyom, mozgatásáról pedig egy kereken 700 lóerős 6,5 literes szívó V12-es benzinmotor gondoskodik. A 0-ról 100-ra 2,9 másodperc felgyorsuló sportkocsi végsebessége 350 km/h.







A típus legsportosabb gyári változata, a néhány száz példányban gyártott és nemrégiben Budapesten is felbukkant Aventador SVJ 770 lóerős teljesítményű és 2,8 másodperc alatt lő ki 0-ról 100 km/h-ra.




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!