A dohai garázs, amelyben ez a kocsi helyet kapott tartalmaz néhány komoly autót.

Az Audi RS7-es egyébként is 120 ezer dollár környékén van alapáron, így a 3900 dollár, amit pluszban érdemes elkölteni arra, hogy igazán egyedi darabunk legyen talán nem is túlzás.

Ez a Vegas Yellow szín eddig az Audi R8-asok sajátja volt, pedig láthatóan nagyon jól áll a prémium limuzinnak is. Természetesen nem csak az egyedi szín, hanem a 22 colos kerekek, amelyek az egyébként sem aprócska 21 colos sztenderd méret helyett lettek felrakva, emelik a kocsi egyediségét. A szénszálas apróságok is jó kontrasztban vannak ezzel a naplemente színnel.





A látványos fényezésű autó egyébként egy gyűjtőé, akit nem csoda, hogy 400 ezren követnek és a garázsában Porsche Taycantól kezdve, Ferrari F8 Tributóig vannak autók, és bár az Audi önmagában nem lenne ennyire exkluzív darab, ezzel a színnel mindenképpen az. Érdemes azért egy pillantást vetni a kínálatra, amikor reggel kocsiba ül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!