Az önkényes vontatásról videó is készült.

Egy tatabányai műhelyhez vezető úton parkolt le egy autós úgy, hogy egy másik sofőr szerint akadályozta annak megközelítését.

A férfi arrébb vontatta az autójával a leparkolt Suzukit: kihúzta a telephelyen kívülre. Mivel az elhúzott kocsit a vezetője egyes fokozatba tette, mielőtt otthagyta, a vontatástól az ügyészség beszámolója szerint a tengelykapcsoló meghibásodott.

A tatabányai rendőrség arra tett javaslatot a tavaly júniusban történt esetnél, hogy az autót elvontató járművezetőt ítéljék pénzbírságra, és kötelezzék az okozott 195 ezer forintos kár megtérítésére is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egyre kreatívabb megoldásokkal rukkol elő a hatóság.hvg.hu
Autó

Az Astoriánál üldöztek egy autóst a rendőrök, aki nekihajtott egy másik kocsinak, ami kidöntött egy oszlopot.