A sofőr észrevette, mi történt, éppen egy kijáratot keresett, amikor a rendőrök megállították.

Kedden hajnalban kapták az értesítést a rendőrök, hogy Fertőszentmiklósnál egy személyautó a forgalommal szemben halad az M85-ösön Győr felé.

A soproni rendőrök elkapták az autót és a vezetőt igazoltatták, aki elmondta, hogy észrevette, hogy rossz oldalon megy és éppen a kihajtót kereste. A rendőrség közleménye szerint segítettek megfordulni az autósnak és a következő lehajtóig kísérték. A 29 éves sofőr ellen feljelentést tettek.

A rendőrség a közleményében kitért arra is, hogy ezt a szakaszt nemrég adták át, minden autós figyelje a táblákat. Azt is közölték, hogy ha szemből hajt fel valaki az útra, ne forduljon meg magától és ne tolasson vissza a kihajtóig. A vészvillogót fel kell kapcsolni, a leállósávban félreállni és a kocsiból a védőkorlát mögé húzódva felhívni a 112-öt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Egyelőre nincs szó arról, hogy lengyel mintára, dedikált címre tölthetnék fel szabálytalanságokról készült videóikat az autósok.



hvg.hu
Autó

A medvék, jávorszarvasok és hódok is átjárnak rajta.