A kocsikat egy vidéki mezőgazdasági épületben tárolta a tulajdonosuk.

Sosem szívderítő látvány ha fémhulladékká válnak idő előtt, drágán legyártott és megvásárolt autók. Most az Egyesült Királyságban Chesire-ben egy falu melletti épületben a hatóságok gyanúja szerint nyolcvan autót gyújtottak fel. Köztük Ferrarik, Porschék és Lamborghinik is voltak.

A két legértékesebb jármű, közül, amely elpusztult az egyik egy Ferrari LaFerrari 1,2 millió fontos becsült értékkel. Ebből a járműből összesen 499+1 darab épült 2013 és 2015 között. Egy másik megsemmisült ritkaság a Jaguar XJ220-as, amiből szintén csak limitált példányszámban gyártottak.




A The Sun beszámolója szerint a kocsik gazdájárt is megviselte a kár, mivel hiába biztosított a gyűjtemény, de pótolni nem lehet az elveszett egyedi autókat. Sajnálatos módon a tűzzel harcoló tűzoltók egyetlen autót sem tudtak megmenteni, mindegyik példány teljesen megsemmisült. A rendőrség jelenleg is vizsgálja az esetet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

280 darabos autógyűjteményt rakott össze az elsikkasztott pénzekből.



hvg.hu
Autó

Egy majdnem James Bondnak nem adta ki az egyik kanyar.