A férfi már egyébként sem vezethetett volna, mert korábban elvették az engedélyét.

Ha a bíróság elfogadja a Nógrád megyei ügyészség előterjesztését, végleg elbúcsúzhat az autóvezetéstől az a férfi, aki december 14-én egy teherautóval Kállón egy másik autóst veszélyeztetett.

A vádlott a település egyik kereszteződésben vette észre, hogy a haragosa éppen arra hajt. Úgy döntött, hogy megijeszti, ezért követni kezdte. A falu végén gyorsított, odahajtott a másik kocsi mellé, és elkezdte leszorítani az útról, majd a bal oldalának ütközött. A másik sofőr gyorsított és lehagyta a teherautóst, aki visszafordult Kálló felé.  

A balassagyarmati ügyészség szerint a teherautót vezető sofőr többszörös visszaeső, akit végrehajtandó büntetéssel, a közügyektől időlegesen, a vezetéstől véglegesen eltiltanák.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!