Az amerikai autógyártó hivatalos karrieroldalán jelent meg több budapesti pozíció.

Hamarosan belép a magyar autópiacra a Tesla amerikai elektromosautó-gyártó ? ez derül ki azokból az álláshirdetésekből, amelyekben a vállalat hivatalos karrieroldalán Budapestre keresnek munkatársakat. A hirdetéseket, amelyeken keresztül tanácsadó és boltmenedzser pozíciókra lehet jelentkezni, a Napi.hu szúrta ki.

A lap szerint ez egyben azt is jelentené, hogya jövőben már nemcsak szervizszolgáltatást nyújtanának, hanem az autóikat is árulnának a magyar fővárosban.

Arról a hvg.hu is beszámolt, hogy hamarosan Tesla-szerviz nyílik Budapesten, az azonban nem volt világos, hogy szalon is települ-e ide. A most meghirdetett állások alapján azonban ez szinte biztosra vehető.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Az ötlet az után juthatott eszébe, hogy alig tudott leparkolni Berlinben egy nagy méretű Tesla Model X-szel.



hvg.hu
Autó

A Tesla kapitalizációja 250-szer nagyobb már, mint amekkora a vállalat várható nyeresége, az Arrival brit-orosz cég értéke is csaknem 16 milliárd dollár, miközben még egyetlen járművet sem dobtak piacra.