Nem feltétlen kell kidobni egy meggyötört kisautót, ha ilyen eredményt lehet elérni rajta.

Egy komolyabb autófelújítás akár évékig tartó munka is lehet, amely irtózatos pénzeket tud felemészteni. Azonban az oldtimer aukciókról hallható árak alapján igencsak megérheti a befektetés, még egy nagyon rossz állapotú jármű esetében is.

Mint látható a restaurálás nem minden esetben jelentiheti csak erdeti méretű járművek felújítását. Érdekes videót tett közzé a Good Restore Youtube-csatorna, amelyen azt mutatják be, mennyi időt és aprólékos munkát követel egy látszólag pusztulásra ítélt kisautó felújítása.





A videójukon egy DeLorean DMC-12 ?Vissza a jövőbe? autót vesznek kezelésbe és a romos játékból csillogó kocsit varázsolnak. Az 1:64 méretarányban készült modellt teljesen szétszedik, majd minden festékmaradványt eltávolítanak róla, hasonlóan egy klasszikus autó restaurációjához, majd kezdődhet az aprólékos rendbehozás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Micsoda álom válik valósággá, amikor valakinek a garázsában épített autóját az egyik legnagyobb játékgyártó veszi fel a sorozatába.



hvg.hu
Autó

A bajor márka talán legkevésbé sportos modelljének is hatalmas rajongótábora van.