Egészen változatos szabályszegéseket mutat be a rendőrség a saját háza tájáról: akad záróvonalon előzés, piros lámpán áthaladás és elsőbbség meg nem adása is.

Különkiadással jelentkezetett a rendőrség Twitter-csatornája péntek este, szabálytalan rendőrautókról mutattak be videóválogatást.

A Pofátlan(TAN)ítási akcióban eddig civil szabályszegőket mutattak be, most viszont a rendőrautók kerültek sorra. A videó végén azt írták, hogy a rendőröket is felelősségre vonták a szabályszegésekért, pénzbírságot és büntetőpontokat is kaptak.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A budapesti rendőrök hat napon keresztül, civil autókból ellenőrizték a szabálytalankodó autósokat a fővárosban. Razziájukról válogatásvideót készítettek, amelyben három percben 15 szabálytalanságot mutatnak meg.



hvg.hu
Autó

Egy biciklis futár fejkamerája vette fel a balesetet.