Még a múlt héten vették videóra, amint egy franciaországi úton egy kamionos szokatlanul agresszíven viselkedett a forgalomban.

Avaray közelében készült a videó, amelyen sokáig látható, amint egy kamion a szembe sávban kitartóan előz egy másik kamiont, majd, mivel nem igazán tud visszasorolni, még a szemből érkezőket is veszélyezteti. Az egyik autónak az út menti fűbe kellett félrehúzódnia a kamion elől. A jelenet mintegy 50 másodperces, amely alatt a kamion végig a szembe sávban hajtott.




A képek gyorsan bejárták a netet, amelyre végül megszólalt a kamiont üzemeltető cseh cég is, akik elmondták, hogy értesültek az esetről és elnézést kérnek a sofőr viselkedése miatt.

A cseh média is elkezdett nyomozni a sofőr kilétét illetően, akiről a munkaadója elmondta, hogy nem tegnap kezdte a szakmát, ennek nyomán érthetetlen, hogy az 55 éves férfi, miért veszélyeztette a többi autóst.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A Lotus bemutatta a 2 millió dolláros, teljesen elektromos Evija hiperautójának prototípusát, amely egy versenypályán száguldott.



hvg.hu
Autó

A tempós hóban csúszást kicsit túlvállalta valaki.



hvg.hu
Autó

Helyenként 230 km/h-val száguldott a rendőrségi sportkocsi.