Nagyjából két perc alatt követett el két súlyos szabálytalanságot.

Kedden járta be az internetet az a videó, amely a budapesti Hegyalja úton készült, és az látható rajta, hogy egy rendőrautó sofőrje rövid időn belül több szabálytalanságot is elkövetett, és kis híján balesetet is okozott.

Először egy stoptáblát hagyott figyelmen kívül, ami miatt egy másik autósnak vészfékeznie kellett, majd egy tilos jelzésen hajtott át.

A Bp-i Autósok közösségi oldala, amely a videót posztolta, most azt írja, fegyelmi eljárás indult a szabálytalanul közlekedő rendőr ellen.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Miskolcon adta elő a mutatványát a legrosszabb pillanatban.hvg.hu
Autó

Az autópálya-kezelő egyre többször használ úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezéseket, amelyek megvédhetik a munkaterületen dolgozókat, sőt a balesetet okozó járműben ülőket is.