Múlt, jelen és jövő békésen él egy más mellett, ha minden autó egy-egy sport BMW.

Elég nagyszabású imidzsfilmet forgatott a BMW sportautó részlege, nemes egyszerűséggel létrehozták az M Townt, vagyis a német autómárka élményautóinak szentelt várost.

Ahogyan azt sejteni lehet, a városban csak BMW M-es modellek vannak az utcákon a mára legendássá vált M3-asoktól (E30) kezdve, a legújabb modellekig. A cég közben számtalan utalást is elrejt a klipben, minthogy a BMW M GmbH jelenlegi igazgatója Markus Flasch az, aki egy újságot olvas az egyik jelenetben „Lap Times” néven, nem mellesleg a történelemi újdonságnak tekinthető M3-as kombi (Touring) csomagterén ücsörögve.





Ezen túlmenően is számtalan direkt és kevésbé egyértelmű utalás is látható, mint például Mr. AMG-ként ismert blogger személyében, akit meghívtak a forgatásra, mint a bajor márka legnagyobb ellenfelének a Mercedes-AMG-nek egyik hírvivőjét. A jelenetekben még egy BWM M3 pickupot is lehet látni, ami csak prototípusként létezett a márkánál és fontos pillanat az is, amikor egy töltőoszlopot telepítenek a városban, ami szintén komoly jelzés a jövőre nézve.

A BMW M Townban ? amelynek helyszíne a bolgár főváros, Szófia volt forgatás erejéig ? 18 féle autó tűnik fel az M2 Competitiontól, az új M3/M4 pároson át az M8 versenyváltozatáig.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A cégnél „Project Rockstar” néven emlegetett X8 M hibrid hajtása egy 200 lóerős villanymotort párosít egy V8-as benzinmotor erejével.



hvg.hu
Autó

Igen érdekes marketingüzenettel állt elő a bajor márka.