Egy Mercedes szabadidő-autó bukkant fel két versenyautóval szemben.

Nemrég egy brazil nő tévedt be a helyi, interlagosi pálya aszfaltjára egy Mini Cooperrel,  a mostani jelenet talán még ennél is furcsább. A videón éppen kihajtana két versenyző a futamra, amikor felbukkan velük szemben teljesen érthetetlen helyen egy Mercedes SUV.

A helyszín most is ugyan az, Interlagos, ahol a jelek szerint az üzemeltetők nincsenek képben az alapvető biztonsági előírásokkal sem.

Mint egy kommentelő jelezte, a brazil pálya egy nagy komplexum, amelyen párhuzamosan több rendezvény zajlik. Egy-egy eseményhez alkalomszerűen alakítanak ki parkolókat is a résztvevőknek, akik, mivel nincs kijelölve merre is közlekedhetnek, felbukkannak ilyen nem várt helyeken is.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Ez még a sokat látott amerikai rendőrségnek is komoly feladvány volt.hvg.hu
Autó

Az olasz autóritkaságból ez az egy példány létezik. Illetve létezett.