Látványos egyben kissé ijesztő is, ahogy egy ilyen többezer tonnás szerkezet imbolyog.

Igencsak rémisztően kezdett a napokban kilengeni az amerikai nagyváros Verrazzano hídja, amikor a hétfői erős viharokban 100 km/h feletti széllökéseket is mértek. A hídszerkezet pályateste fel-alá mozgott, látványra és hangra is hasonlóan, mintha ?lélegzene?.

A Staten Island és Brooklynt összekötő útszakaszt, mint a videón is látni le kellett zárni egy időre. A könnyű és rugalmas függőhíd viszonylag érzékeny a nagy szélre, azonban bizonyos határok között ez nem jelent veszélyt.

A hét eleji viharban New York, Philadelphia és Boston városaiban komoly áramkimaradások is voltak a vihar nyomán, amelyben mintegy 100 ezer ember maradt időlegesen áram nélkül a The Washington Post beszámolója szerint.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!