Az M5-ös autópályán Balástyánál történt baleset, nem sokkal később pedig Kiskunfélegyháza térségében.

Baleset miatt teljes szélességben lezárták az M5-ös autópályát Szeged felé, Balástyánál, miután felborult egy autókat szállító tréler – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel. Az eset az autópálya 140-es kilométerénél történt. A tájékoztatás szerint a balesethez a kistelki hivatásos tűzoltókat riasztották. A műszaki mentés alatt a forgalom a leállósávban halad.

Frissítés: Nagyjából húsz perccel az első baleset után egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött az autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében – jelezte a Katasztrófavédelem. A balesethez műszaki mentés céljából a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, az autópálya e szakaszát is teljes szélességében lezárták.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Két kocsit és egy fénysorompót már összetört, az autópályán a belső sávban állt meg egy súlyosan ittas teherautósofőr.



hvg.hu
Autó

A rendőrség két nap alatt 18 sofőrrel szemben szabott ki bírságot Somogy megyében.