A burkolatot fogják javítani a Kiskörúton.

Szombaton és vasárnap nem járnak a villamosok a Szabadság hídon és a Kiskörúton ? tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményben pénteken este.

A 47-es, a 48-as és a 49-es villamos azért nem közlekedik, mert a kiskörúti villamospálya Kálvin tér és Dohány utca közötti szakaszán burkolatjavítást végeznek.

A lezárás idején a Kiskörúton az M4-es metróval, az M3-as metrópótlóval, a 9-es autóbusszal és a 72M trolibusszal, míg Pest és Buda között az M4-es metróval, illetve a 7-es és a 133E buszjárattal utazhatnak.

A 47-es, a 48-as és a 49-es villamos helyett a dél-budai szakaszokon a meghosszabbított 56A és 61-es villamos közlekedik ? közölte a BKK.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


Kovács Gábor
Vállalkozás

Emberévekben mérve 70 éves a fővárosi tömegközlekedés ernyőszervezete. Túlélte a Tarlós-Vitézy-viszályt, elért sok szép eredményt és néhány nagy kudarcot, folyamatosan túl kevés pénzből tengődve.



hvg.hu
Vállalkozás

A kormányhivatal szerint a főváros nem hajtotta végre a járatsűrítést, a BKK szerint viszont már mindent bevetettek.





Meghalt Balázs Fecó