A nyolcadik generációs Golf praktikus családi kivitelének legolcsóbb változatát 110 lóerős lágyhibrid motor hajtja.

A Volkswagen egy évvel az ötajtós változatot követően nemrégiben a kombi Golfot is leleplezte, és most már az árát is tudni a népszerű modell praktikus változatának.

A 4,63 méter hosszú, 2,69 méteres tengelytávolságú, illetve 611-1642 literes csomagtartójú Golf Variant a magyar konfigurátorban 9 058 710 forintos alapáron bukkant fel.

Ezen összegért egy Life felszereltségi szintű, 1 literes 110 lóerős lágyhibrid benzines hajtásláncú, 7 fokozatú DSG automata váltós példány vezethető haza.




Összehasonlításképp, az ötajtós alapmodell már 5 989 870 forint ellenében megvásárolható, viszont ez az ár az egyelőre csak az ötajtós kivitel esetében elérhető Start alapfelszereltségre, illetve a 110 lóerős normál benzinmotoros, hatfokozatú kéziváltós Golfra vonatkozik.

A kombi Golf 115 lóerős 2 literes dízelmotorral, illetve hatfokozatú kéziváltóval szerelt Life kivitele 9 152 000 forintos áron nyit, a DSG váltóval kombinált 150 lóerős dízelverzió alapára 10 150 220 forint.




 




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!