A nő és a két nagyobb gyerek kórházba került, a babakocsiban utazó kicsi nem sérült meg.

A babakocsit toló nő, valamint a vele lévő 5 és 9 éves gyerekei az egyik keceli gyalogátkelőn mentek át, amikor elütötte őket egy Volkswagen kisbusz ? írja a Délmagyar.

A sofőr állítólag későn észlelte a neki balról érkező családot, és bár vészfékezett és megpróbálta kikerülni őket, ez már nem segített.

A lap úgy tudja, hogy a nőnek arra még volt ideje, hogy a babakocsit átlökje az úton, így a benne lévő picinek nem esett baja. Ő és a vele sétáló gyerekei azonban 8-10 métert repültek az ütközés erejétől. Kórházba vitték őket.

A kisbuszt vezető férfi elismerte, hogy hibázott. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


MTI
Autó

Egy kamionnal ütközött össze egy munkásokat szállító busz.



hvg.hu
Autó

Hiába van, hogy sokan, alig ülnek autóba most, a biztosítási díjukon ez automatikusan nem fog meglátszani.