A medvék, jávorszarvasok és hódok is átjárnak rajta.

A utahi vadőrök vették videóra és egy helyi tévétársaság tettek közzé az amerikai állam első, kifejezetten a vadon élő állatok számára épített felüljáróján készült felvételeket.

A forgalmas, 80-as számú államközi autópályán mehetnek át egy ideje az ott élő állatok úgy, hogy közben nem veszélyeztetik saját és mások épségét sem. A Twitteren megosztott videó jól mutatja, hogy mókusok, medvék, prérifarkasok, hódok és jávorszarvasok is használják a hidat.

A 14 méter széles és 100 méter hosszú felüljárót még 2018 decemberében nyitották meg és koránt sem volt olcsó beruházás, területrendezéssel együtt ötmillió dollárba került a CBS2 hírcsatorna beszámolója szerint. A felüljáróra viszont szükség volt, hiszen 2016 és 2017-ben 46 szarvast, 14 jávorszarvast és négy rénszarvast ütöttek el ezen a szakaszon.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Láthatóan élvezi a munkáját.hvg.hu
Autó

Rég volt már rendőrségi videóválogatás, de úgy tűnik nem a téma fogyott el.