Láthatóan élvezi a munkáját.

A koronavírus miatt a Mission Impossible 7 forgatása többször leállt már, illetve költöznie is kellett már a stábnak olyan helyszínre, ahol nincs éppen karantén. A produkciót egyszer  például átvitték Angliába, amíg ott nem voltak életben korlátozások, de később a szigetországban is teljesen le kellett állni minden munkával.

Most éppen forog a film és egy kanári sárga Fiat 500-as is felbukkan majd benne minden bizonnyal. A korai évjáratú, az 1950-es évekből származó autónak néhány jelenete szinte biztosan lesz, mert a római Barcaccia-kút körül pörögtek, forogtak vele.  

A filmes autónak két érdekessége is van: az egyik, hogy a hangja alapján elektromosnak tűnik, a másik pedig, hogy az autó elején látható ketrecben egy kaszkadőr ül, igazából ő vezet, miközben a bent ülő két színész a kocsiban a szerepét játssza.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!