De semmi gond, megoldotta.

A hétvégi túraautós Makaói Nagydíj egyik kvalifikációján az egyik kínai versenyzőnek egyszerűen lejött a kormánya a kvalifikáció közepén, amiről persze videó is készült.

Kin Sang Cheang egy Mini Cooper S volánjánál ül, amikor nagy sebességnél a pálya egyik egyenesében a kormánykerék a kezében marad. A helyzet ellenére nyugodtan reagál a pilóta és megpróbálja kézzel elfordítani a kormányoszlopot. A gyötrelem 15 másodpercig tart, amíg végül valahogy visszarakja a kormánykereket a helyére.

Bármilyen furcsa, hasonló történt pár éve a Nascarban is Dale Earnhardt Jr. amerikai versenyzővel, aki szintén maga oldotta meg a problémát és visszarakta a gyorszáras kormányt a helyére.





Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Helyenként 230 km/h-val száguldott a rendőrségi sportkocsi.



hvg.hu
Autó

Egy brazil nő egy Minivel bukkant fel egy autóverseny közepén.