A boxermotoros BRZ a japán gyártó legfrissebb újdonsága, és most két új változat bukkant fel belőle.

A Subaru néhány napja leplezte le a második generációs BRZ-t, ami nem más, mint egy nagyon könnyű és kompakt sportkocsi, melynek boxermotorja egy hatfokozatú kézi váltón keresztül hajtja a hátsó kerekeket.




A komoly vezetési élménnyel kecsegtető, elérhető árú újdonság mozgatásáról egy 228 lóerős, illetve 249 Nm nyomatékú 2,4 literes szívó benzinmotor gondoskodik. Ez sok mindenre elég, de a virtuális tuning hazai nagymestere, X-Tomi most felvázolja számunkra, hogy milyen lenne az ennél erősebb és sportosabb STI csúcsváltozat. Íme:




A nagy felniket, némi ültetést és szélesítést, valamint új spoilereket kapott BRZ STI mellett elkészült a nyitható vászontetejű BRZ Cabrio is:




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A boxermotoros kompakt sportkocsi, a BRZ komoly vezetési élménnyel kecsegtet, és nem is kerül túl sokba.



László Ferenc
Autó

Ennyi pénzből már nagyon komoly szupersportautót, Porschét, McLarent vagy Lamborghinit is lehetne vásárolni.