A Megyeri hídon, illetve Szigetszentmiklós és Halásztelek között is megnőtt a kocsisor.

Erős a forgalom az M3-as autópályán Budapest felé – közölte az Útinform.

Bagtól szakaszosan telítettek a sávok, az M0-s autóúttól befelé viszont már csak lépésben lehet haladni. Zsúfolt a 10-es főút Solymár és Üröm között, valamint az 51-es főút Dunaharaszti térségében.

Szintén sokan haladnak az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé. Szigetszentmiklós és Halásztelek csomópontok között 5-10 perces araszolással kell számolni. Az északi szektorban a Megyeri hídon álldogál a kocsisor a 11-es főút felé.

A 24-es főúton, Recsk közelében, a 37-es km-nél egy kisteherautó személyautóval karambolozott, emiatt a fél útpályát lezárták,  Csongrád-Csanád megyében, Kistelek és Kömpöc között pedig egy autóbusz szenvedett balesetet. A forgalmat a 15-ös km-nél félpályán engedik.

Képünk illusztráció.

?

?

?

?



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!