Rég volt már rendőrségi videóválogatás, de úgy tűnik nem fogyott el a nyersanyag.

Lassan egy éve hogy elindult a rendőrség videósorozata, amelyben összegyűjtve láthatóak egy-egy közúti razzia fogásai. Az akciósorozatban kamerával felszerelt civil autókkal vesznek részt a forgalomban, mondván, így hatékonyabban szűrik ki a szabálytalankodókat.

Eddig 21 részt tettek közzé az ilyen razziák alkalmával készült nyersanyagokból. Most megjelent a legújabb összeállítás, amiben megint a tilos jelzésen áthajtóké a főszerep, de van rakománnyal a sor mellett elhúzó kisteherautós is.




Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Még a ?füleit? is behúzza menet közben.



hvg.hu
Autó

Az eset mondhatni klasszikus, a hosszú kocsisor mellett hajt el a sietős autós egészen a piros lámpáig, ahol ezután, inkább már nem is áll meg.