Az eset mondhatni klasszikus, a hosszú kocsisor mellett hajt el a sietős autós egészen a piros lámpáig, ahol ezután, inkább már nem is áll meg.

A helyszín a XX. kerület, a Soroksári út Pest felé, a Pepsi gyárnál, ahol ?a lámpánál gondolta úgy az audis, hogy nem várja ki a sort és a piros lámpa sem számít ? ? írta a videó leírásához a készítője, aki a Bp-i Autósok közösségének küldte el a felvételt.

A helyszín azért is különösen balesetveszélyes ennél a szabálytalanságnál, mert itt fordulnak ilyenkor ki a gyártelepről a kamionok is a Soroksári útra, adott esetben pont az érkező autó elé. Arról nem is beszélve, hogy gyalogátkelő is van.

A videón látni azt is, hogy a szemből érkezők közt ott állt egy rendőrjárőr-autó is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Ilyen lehet egy-egy nagyobb termékbemutató a jövőben?hvg.hu
Autó

A sofőr elég rosszul tervezte meg az útvonalát.