Az olasz autóritkaságból ez az egy példány létezik. Illetve létezett.

A texasi Dallasban sikerült alaposan összetörni egy Pagani Huayra Roadstert, amelynek a képek alapján erősen sérült a karosszériája és légzsákok is kinyíltak.

Az autót feltételezések szerint Gage Gillean egy 17 éves youtuber vezette, aki Tim Gillean milliárdos magántőke-befektető fia.




Az összetört Roadster újkori ára 3,4 millió dollár (valamivel több mint 1 milliárd forint).

A családnak komoly autógyűjteménye van a The Drive oldal szerint, amelyben McLaren Senna, Bugatti Chiron, Ferrari LaFerrari, Rolls-Royce Dawn és egy Lamborghini Urus is megtalálható.

Az ifjú Gillean korábban több YouTube-videót is közzétett, amikor a Huayrát használja.





A most lezúzott, 754 lóerős Paganit 2018-ban gyártották, Gillean apjának új szerzeménye volt. Júniusban vásárolta meg, az érkezéséről pedig posztolt is az Instagramon.





A Pagani évente alig 30 csúcskategóriás hiperautót gyárt, amelyek elkészítése egyenként akár 10 hónapot is igénybe vehet. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Nem fogja megdicsérni a holland rendőrség a felnőtteket.



hvg.hu
Autó

Minden lóerőért elkérnek több mint kétmillió forintot.