A legújabb Ford F-150-ben olyan első ülések lesznek, amelyek szinte tökéletes ággyá alakíthatók.

A Ford F-150 típus intézménynek számít az USA-ban. Negyven éve ez a modell vezeti minden évben az eladási listákat, jellemzően közel egymillió darabos éves eladásokkal.

Hamarosan a modelltípus csúcsváltozataiba, a King Ranch, a Platinum és a Limited F-150 modellekbe olyan ülések kerülnek, amelyek majdnem tökéletesen sík felületet adnak ki ledöntött támláknál, és amelyek még a hát alsó részét és a nyakat megtámasztják.







A fejlesztést abszolút a napi rutin motiválta, a fordosok elmondták, hogy rengeteg ember próbál aludni a kocsijában, miközben várakoznia kell. Az egyik fejlesztő is elmondta, hogy amikor a lányait jégkorongtornákra vitte, a meccsek között a gyerekek vagy a hátsó ülésen vagy a platón próbáltak feküdni, hogy pihenjenek.





A tökéletes ágyhoz nem is kellett sokat tenni, mindössze egy olyan emelő mechanizmus került az ülésbe, amely megemeli az ülés alsó felének hátsó harmadát is, hogy sík felületet kapjunk. A felső üléstámla pedig sokkal jobban előre csúszhat, amely így megtámaszthatja a nyakat is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A menedzserautóként nálunk is népszerű Mondeo alaposan megváltozik.



hvg.hu
Autó

Nem kell minden dobozos autónak egyen fehérnek lennie.